Αξία: 19.00 από
50.00
 
Έκπτωση Κερδίζεις
61% 31.00
 
offers
 
 
 
 
Πόλη:
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
 
19€ απο 50€ για 1 Συνεδρία σε σώμα ή πρόσωπο με τη Νέα Ανώδυνη Τεχνική LipomassageTM LPG Endermologie, για εξάλλειψη κυταρίτιδας και τοπικού πάχους καθώς και διέγερση κολλαγόνου και σβήσιμο σημαδιών γήρατος + παρακαλούθηση από διαιτολόγο. Μια προσφορά ομορφιάς από το Πολυδύναμο Κέντρο Smart Lipo Solutions, εξειδικευμένο στις πιο σύγχρονες βιολογικές θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής. ΕΚΠΤΩΣΗ 61%
 
image 1

 
 

 

Smartlipo

Λίγα λόγια

Για σώμα:

Στο Smart Lipo Solutions BioSpa θα βρείτε τη μέθοδο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας LipomassageTM, την πιο εξελιγμένη τεχνική της LPG Endermologie.

Είναι μία ανώδυνη μέθοδος που θα σας απαλλάξει οριστικά από την ενοχλητική κυτταρίτιδα και θα σας χαρίσει απαλό και αψεγάδιαστο δέρμα.

Η δράση της θεραπείας γίνεται σε τρία στάδια:

1. Δράση κατά των κατακρατήσεων, που διεγείρει, το κυκλοφορικό σύστημα, ενώ παράλληλα, λειτουργεί καταλυτικά υπέρ της παροχέτευσης των κατακρατήσεων και της αποσυμπίεσης του δέρματος.
2. Δράση κατά της όψης της “φλούδας του πορτοκαλιού” με επαναδιέγερση των μεταβολικών ανταλλαγών. Η δερματική επιφάνεια που έχει παραμορφωθεί από την υπερδιόγκωση των λιποκυττάρων υπόκειται σε ασκήσεις “διάτασης” μέσω της δράσης των μηχανικών κυλίνδρων και διεγείρεται από τις κινήσεις αυτών. Έτσι, οι πτυχές του δέρματος γίνονται πιο ελαστικές και δεν εμποδίζουν πλέον τη λειτουργία του μικρο-κυκλοφορικού συστήματος με τελικό αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο απαλό.
3. Δράση κατά του τοπικού πάχους, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος. Τη στιγμή που τα λιποκύτταρα απελευθερώνονται (με τους παραπάνω τρόπους), ο όγκος των λιποκυττάρων αυτόματα μειώνεται, οι παραμορφωμένες δερματικές πτυχές επανέρχονται στο αρχικό τους σχήμα και έτσι η αντιαισθητική τοπική εναπόθεση λίπους απομακρύνεται.

Οι συνεδρίες της νέας τεχνικής Lipomassage γίνονται με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα LPG Cellu M6, που παρέχει τη δυνατότητα τριών κινήσεων (roll-up, roll-in και roll-out), ο συνδυασμός των οποίων συμβάλει στην επιτυχή αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης του δέρματος και σε ένα πολύ καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η θεραπείας LPG Εndermologie®, έχει την έγκριση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.) για την κυτταρίτιδα, τη χάραξη του περιγράμματος του σώματος (μη επεμβατική λιπογλυπτική) και προσφάτως για την αποτελεσματικότητά της στη μετακαρκινική αποθεραπεία του Λεμφοιδήματος. Είναι ανώδυνη και συνδυάζει τα πραγματικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ.

Για πρόσωπο:

Το Endermolift στο πρόσωπο αποτελεί εξέλιξη της τεχνικής της θεραπείας Endermologie (λιπομασάζ) στο σώμα. Η αποκλειστική αυτή τεχνική αντιγήρανσης της LPG, αναπυκνώνει σε βάθος το δέρμα, σβήνοντας έτσι τα σημάδια γήρανσης. Βασικό χαρακτηριστικό της μεθόδου αυτής είναι ότι πραγματοποιεί μηχανική διέγερση του κολλαγόνου με 100% φυσικό τρόπο. Η εφαρμογή είναι απολύτως ασφαλής, δεν τραυματίζει τους ιστούς του δέρματος και θεωρείται ιδανική για περιπτώσεις όπου υπάρχει μέτρια χαλάρωση. Ενώ η ασθενής μπορεί να επιστρέψει μετά κανονικά στις δραστηριότητές της. Ακόμη, διαφοροποιείται σε σχέση με τις ενέσιμες πρακτικές (botox, fillers) καθότι επεμβαίνει σε όλη την επιφάνεια του προσώπου σας, όπως το μέτωπο, την περιοχή κάτω από τα μάτια, τις ρινοχειλικές αύλακες, τη γνάθο, το σαγόνι και την περιοχή κάτω από το πηγούνι, καθώς και το λαιμό και ντεκολτέ.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Λεπτομέρειες

Το Πολυδύναμο Κέντρο Smart Lipo Solutions BioSpa πλαισιώνεται από προσωπικό, εξειδικευμένο στις πιο σύγχρονες βιολογικές θεραπείες Αισθητικής (Βιο-Αισθητική), οι οποίες βασίζονται στις βιολογικές φυσιολογικές αντιδράσεις των ιστών του σώματος στην επίδραση των νέων τεχνολογιών. Η ιδιοκτήτρια και manager του Κέντρου Smart Lipo Solutions, Μαγδαληνή Κοψιδά, είναι Βιολόγος, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Βιο-Αισθητική και στη Διαιτολογία στο Λονδίνο και στη Βαρκελώνη

Τo Smart Lipo Solutions συνεργάζεται με καταξιωμένους και έμπειρους ιατρούς που αναλαμβάνουν την ιατρική παρακολούθηση των πελατών του και έχει δημιουργηθεί, με βάση τις ανάγκες ενός σύγχρονου medispa σύμφωνα με τα αγγλικά πρότυπα και την τεχνογνωσία του εξωτερικού.

Εξαργύρωση έως και 30/12/12.

Μπορούν να αγοραστούν έως 10 κουπόνια για προσωπική χρήση και έως 10 για δώρο για φίλους και συγγενείς.

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.

Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού.

Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής

Για αγορά με πιστωτική κάρτα το κουπόνι έρχεται στο email σας και τον λογαριασμού μέλους στα αγορασμένα deals λίγα δευτερόλεπτα μετά την έγκριση της συναλλαγής και είναι έτοιμο προς χρήση.

Για αγορά με μετρητά, δεσμεύετε πρώτα το κουπόνι κλικάρωντας στο «αγορασετο» και έρχεται στο email σας και τον λογαριασμού μέλους στα αγορασμένα deals, αφού καταθέσετε το αντίστοιχο ποσό στον αριθμό λογαριασμού που σας στέλνουμε στο email σας. Δεν είναι απαραίτητο κατάθεση να γίνει την ίδια μέρα με την δέσμευση κουπονιού. Μπορεί να γίνει το αργότερο μέχρι και 3 μέρες αφού λήξει (μηδενιστεί ο μετρητής) του deal.

Μοναδικές προσφορές αγορών από τους καλύτερους

Για να προσκαλέσετε φίλους πρέπει να εισέλθετε ώς εγγεγραμένος χρήστης.

Κάντε κλικ εδώ για να προχωρήσετε σε είσοδο ή εγγραφή στο offerland.gr και να επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές!

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του offerland.gr και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές!


   
facebook find us
Γραφτείτε στο offerland
Email: